torek, 12. avgust 2014

Končnost in neskončnost duše

Duše se dnevno rojevajo in umirajo na planetu imenovanem Začetek in konec. Duša se rodi tako, kot da bi prišlo jajčece iz jajčnika. Je v neki membrani in ta poči, ter izpusti dušo, katera gre na prvo preizkušnjo, kjer se ugotovi, ali je dovolj zrela za odhod na prvi planet, kjer se nauči osnov preživetja in kjer je bistvo dajanje in sprejemanje čiste ljubezni vsem bitjem in stvarem na tem planetu. Bolje, ko to naredi, lažje gre skozi ostale reinkarnacije. Življenje na tem planetu traja tudi 200 let in več. Potem, ko zapusti telo na prvem planetu, gre v prostor med življenji, sedaj lahko duša sama izbira med planeti, na katere želi iti. Če je odločitev prava, bo lažje prešla med ostalimi reinkarnacijami, če ni prava, ni dovolj težka, bodo ostale preizkušnje težje. Tudi sedaj je življenje duše v fizični obliki čez 200 let. To se dogaja več reinkarnacij. Čas med posameznimi reinkarnacijami pa je tudi zelo dolg, zato imamo mi občutek, da je življenje duše neskončno v primerjavi z našim življenjem v človeški obliki. Po 10 inkarnaciji se zavedaš, da ni samo planet na katerem živiš, da so tudi drugi planeti in svetovi, kjer je življenje. Od 25 oz 30 inkarnacije naprej lahko kanaliziraš, in jaz sem zelo odprt in močen kanal. Za kanaliziranje pa moraš biti čist. Jaz sem se reinkarnirala že 32, vseh je 35 ali 36. Po zadnji reinkarnaciji greš ponovno na planet, kjer si se kot duša rodil in živiš na tem planetu, kjer se spomniš vsega, kar si se naučil v vseh preteklih življenjih. Tam moraš živet določeno število let, da vse znanje povežeš in potem se lahko odločiš ti kot duša, ali boš šel še enkrat od začetka ali pa boš umrl in vse znanje in energija se zlije s tistim planetom. Iz tistega planeta se potem čez čas rojevajo nove duše, ki nimajo ne znanja ne energije starih, saj vsa ostane na planetu.


So pa tudi duše, ki so na planetu nekaj pomenile. Te se preden se reinkarnirajo še zadnjič odločijo, da bi bili radi učitelji, ter ostanejo v nekem vmesnem prostoru, kamor lahko pridejo samo posebne duše. Iz tistega prostora učijo preko kanalov osebke na planetu iz katerega prihajajo, vse znanje, ki obstaja na planetu Začetka in konca.


So pa še ene posebne duše. Tudi te se pred zadnjo reinkarnacijo odločijo, da bi bili radi učitelji. Ti morajo počakati na svojo sorodno dušo in se z njo povezati, ter združiti njuno tako različno znanje v celoto. To združevanje traja več desetletij, potem pa so pripravljeni, da poučujejo in svetujejo mladim dušam brez izkušenj.


Življenje samo ni neskončno, samo duša, oz energija, katera nam omogoča, da je telo živo bitje je skoraj neskončna, kakor se pač odloči. Prav tako je tudi življenje po smrti, oz bolje, življenje med dvema življenjema kjer si kot bitje, v vmesnem svetu si samo energija (duša).

Ni komentarjev:

Objavite komentar