četrtek, 24. julij 2014

Roke na telesu

Nežno drsenje prstov po telesu. Ne, to ni erotika, to je nežnost. Ni nujno, da so tvoje roke in njegovo/njeno telo. Bolje je, da so tvoje roke in tvoje telo. Si že kdaj užival/a sam/a s seboj? Ne, ne mislim samozadovoljevanje, ampak spoštovanje sebe, svojega telesa. Dotiki, ki ti povedo vse o sebi. Če nisi poizkusi. Ne govorim o goloti, sploh ni potrebna. Tudi ravno drseti ti ni potrebno s prsti oz roko po telesu, samo položiš roke kamor je potrebno. Kako pa se to naredi pa sledi.


Pred spanjem, ko si že v postelji položi podzavestno roko na nek predel telesa (in še enkrat, ne mislim na tistega), lahko je obraz, grlo, glava, podplati, koleno, trebuh, karkoli. Lahko skleneš tudi dlani. Predstavljaj si, da imaš v dlani posebno močno energijo. Prosi v mislih, da bi rad/a videl/a barvo energije, ki bi izboljšala stanje na tistem predelu. Ko mižiš se ti mogoče zabliska v tisti barvi ali pa jo kako drugače opaziš. Potem si predstavljaj energijo v tej barvi in jo iz dlani pošiljaj v predel, na katerem držiš roko. Bodi sproščen/a, uživaj, ne skrbi. To naj traja, dokler ti je všeč in samo trenutek več, preden ti postane nelagodno. Ne skrbi, tudi če podaljšaš, ampak ko ti bo nelagodno nehaj, saj je konec, ne deluje več. Potem tako leži še nekaj časa, vendar roko daj iz telesa, naj obe ležita ob telesu in sicer toliko časa, da si spet takšen/takšna, kot si bila, preden si začel/a to izvajat. No, nikoli ne bo tako kot prej, ampak bolje rečeno, ko bo tvoje počutje spet takšno, na kakršno si navajen/a. Ko boš nazaj, se lahko uležeš v položaj za spanje in zaspiš.


Ko boš večkrat naredil z eno roko, lahko sčasoma na isti del telesa položiš obe roki in skozi obe roki pošlješ energijo v tisto točko, v kateri potrebuješ pomoč, zdravljenje.


Če želiš, lahko preden pričneš izvajat zgornjo vajo, si prižgeš nežno glasbo, kadilo z najljubšim vonjem, svečko, nekaj, kar i bo pomagalo se umiriti in ti pomagalo. Ne pozabi vse to preden zaspiš pogasiti, saj je lahko smrtno nevarno. No, radio lahko pustiš prižgan, je še najmanj nevaren, vendar če potrebuješ tišino za spanje ravno ne bo prišel spanec takoj.


Zgoraj sem omenila, da lahko skleneš tudi dlani. To lahko počneš še drugače, kot, da iz ene dlani pošiljaš energijo v drugo roko. Zakaj ne bi zdužili energiji obeh rok in ustvarili energijsko kroglo. Ja, vem, da mislite, da je to pravljica za lahko noč. Kdor tega ne verjame, naj ne počne, kdor pa bo to naredil pa ne bo nič narobe, sploh če bo delal pravilno.


Skleneš dlani in si pedstavljaš močno, belo energijo med njima. Tej barvi dodajaj poljubne barve energije, katere ti trenutno pridejo na pamet, oziroma jih vidiš, lahko so tudi vse energije iste barve. Predstavljaj si, da se krogla z dodajanjem energij veča, in tako v skladu z velikostjo krogle razširjaš roke, vendar med dlanmi naj ne bo več kot 30cm, ko je krogla največja. Takrat to kroglo oblikuj v lepo in trdno kroglo. Zaželi si kaj bi ta krogla v tvojem telesu pozdravila, torej, krogli daj namen, ter ji reci, da ko se dotakne tvoje glave, da se razleti in zaobjame vse tvoje telo in ti ga pošasi zdravi. Takrat kroglo vrzi naravnost nad seboj, da ko bo padla, da ti bo padla na glavo. V glavi si predstavljaj, kako se je krogla razbila in kako te zdravi.


Prav tako lahko narediš tako kroglo in ji daš namen, da te samo boža, da ti daje nežnost. Takrat si predstavljaj, kako te objemajo nežne roke in te ljubkujejo in razvajajo. Po takšni "terapiji" nujno potrebuješ posteljo, da boš srečen/srečna zaspala in užival/a v dotikih in nežnostih pred spanjem in te bodo ti dotiki in nežnosti popeljali v sam spanec. Uživaj karkoli že počneš.

Ni komentarjev:

Objavite komentar